Framhäv din inredning

Att inreda och dekorera ett hem är för många en underbar sysselsättning. Metoderna och tillvägagångssätten är många. Det finns de som älskar att planera och skissa i oändlighet innan man bestämmer sig. Andra gillar “pokermetoden”, blanda och ge.

Cleaning House

Somliga tänker igenom hur det skall vara att hålla ordning på inredningen, vilket som blir lättast att damma och städa. Eftersom underhållet och rengöringen är lika viktigt som att möbler och grejor skall passa, bör man betänka detta när man bestämmer möblemang och övrig inredning.

När du väl inrett hemmet är det viktigt att hålla det rent och snyggt. Har du lagt ned mycket möda på att matcha inredningen i ett visst rum vill du naturligtvis att inredningsdetaljerna ska vara det första man lägger märke till – inte saker som ligger framme. Ett rent och snyggt hem gör det också lättare för dig att trivas och slappna av.

Du är värd hjälp i hemmet

Saker som ligger framme och skräpar kan försvåra städningen. Ha därför skåp och lådor som sådant kan förvaras i. I många fall kan städningen av en stor boyta ta tid – tid som man ofta känner att man inte har då man är yrkesarbetande. Då kan det vara idé att anlita en städfirma som ordnar saken smidigt och till ett bra pris, det behöver inte bli så dyrt som man tror.

Skattelättnad

Detta avdrag beviljas för normalt hushållsarbete som städning. Det skall vara det hem du bor i eller en fritidsbostad. Rengöring, underhåll och tvätt är tjänster som kan ingå, även andra omsorgstjänster kan ingå. Till och med enklare trädgårdsarbete ger rätt till RUT-avdrag. När man tittar på den faktiska kostnaden efter skattereduktionen skall man också ta andra faktorer i beräkningen. Den förbättrade städningen, den grundliga rengöringen och den förbättrade hemmamiljön är ett pris som måste värderas högt. Städfirmorna är professionella vilket gör att helheten blir så mycket bättre.