Har även du ledsnat på rabattkoder som inte längre fungerar?

Rabatter

Rabattkoder är vanliga på internet, men det är långt ifrån alltid som de fungerar, något som är till mångas förtret och missnöje.

Något som blivit allt vanligare på internet, både för att locka folk till diverse sidor, men också för ökad försäljning i ren allmänhet, är olika sorters rabattkoder som florerar på nätet. Ibland kan man föras rejält bakom ljuset av vissa utav sidorna och många av koderna är antingen felaktiga och ickefungerande, eller utdaterade och har därför upphört att gälla. Det är ett virrvarr som är svårt för en oinsatt att hålla koll på och något som kan leda till höga grader av irritation innan man tagit sig dit man vill. Det är helt enkelt ofta inte värt det, att tjorva på i all oändlighet för att i slutändan tjäna någon enstaka krona, efter att ha lagt ner en ofantligt massa tid på ärendet.

Vissa företag har varit snabbare än andra när det kommer till att snappa upp problematiken, och har därför börjat erbjuda egna rabattkoder på sina hemsidor, i avsikt att få bukt med problemet. Bland annat hittar du en sådan rabattkod hos Stonefactory. På deras blogg stoltserar de klart och tydligt hur det ställer sig i frågan, samtidigt som det bakat in en fin rabattkod för alla och en var att ta del av, en som kunden aldrig behöver oroa sig för om den blivit oaktuell.

På något vis känns det sunt att ta del av erbjudanden som dessa hos företaget självt, men det skulle inte förvåna oss om samma kod redan dykt upp på någon annan sida runt om på nätet. Det positiva i det fallet är åtminstone att koden kommer gälla, och inte göra livet surt för de som lyckas finna den på annan ort, så att säga.