Snygga väggar

Något som man kanske inte så ofta tänker på när det kommer till inredning är väggarna. Dessa bär inte bara upp själva huset utan har faktiskt stor inverkan på hela atmosfären i ett hem. Just därför tänkte vi här komma med några tips på hur man kan göra sina väggar snygga.

Matchande tapeter

Ett bra tips om man vill skapa en helhet i sitt hem är att försöka matcha tapeterna i de olika rummen med varandra. Ett annat bra tips är att försöka matcha tapeterna med möbler och övrig inredning, vilket kan vara en liten utmaning, men som kan bli väl så snyggt.

Tavlor och affischer

Tomma väggar är något som inte är speciellt snyggt utan givetvis skall man ha någonting på dessa. Vad man väljer att ha på väggarna kan variera väldiga, alltifrån gamla tavlor till fräsiga posters och affischer. Även här gäller det förstås att försöka matcha tavlor och eventuella affischer med övrig inredning.

Fondvägg

För den som vill göra något lite extra kan en fondvägg vara ett bra alternativ eftersom en fondvägg med ett extravagant mönster, ett motiv, en bild eller liknande verkligen bidrar till att ge karaktär till ett rum.