Variation med inredning

Att inreda ett rum i sitt hem kan man göra på många olika sätt, och det finns mängder av variation med inredning och tips som kan hämtas på nätet och inspirationen skulle tryta. Mycket beror på vilket rum som ska inredas och hur pass van man är på att inreda.
inredning design

Många gör det inte konstigare än vad det är, det kan bli väldigt sparsmakat med färger på väggarna och mer färg i lampor, gardiner och kuddar i soffan. Vad man vill hänga på väggarna är ju väldigt olika beroende på vad man tycker om, en del gillar abstrakt konst medans andra vill ha ett familjefoto hängande på väggen. Framförallt så är det du som bor där som väljer och bestämmer hur du vill ha det.

Att hämta inspiration på nätet är mycket populärt och Pinterest har blivit ett populärt ställe att leta efter idéer och bilder på hur andra har inrett sina sovrum eller vardagsrum för att nämna några rum. Gör en så kallad “moodboard” där du skriver ut bilder och klistrar upp på en pappskiva tillsammans med tyg och tapetprover för att få en bild över hur du vill att inredningen ska se ut. Sedan utgår du från denna moodborad när du börjar inreda.