Fira födelsedagsgrisen

När vi ska fira barnen i familjen så slår vi ofta på stort. Barnkalaset är otroligt viktigt och årets höjdpunkt för många barn. Många gånger har vi ett tema på barnkalaset utifrån barnets intresse. Det kan vara allt från ett prinsesskalas till ett rymdkalas. Oavsett vilket så är dekorationerna A och O. 

Duka fint

På barnkalaset är det inte maten som är det viktigaste för barnen, det är ofta dukningen. Det brukar ätas mer om det dukas upp med matchande tallrikar, muggar och servetter. Sätt gärna lite ballonger och serpentiner över bordet. Var dock försiktig med att lägga dem så att barnen når. Då brukar nämligen maten glömmas och fokus ligga på att kasta ballonger och leka med serpentinerna.

Godispåsarna som alla väntar på

Under de flesta barnkalas så väntas det med spänning på vad som ligger i godispåsarna. Här kan du med fördel fylla ut påsen med en liten gåva som passar temat. På det sättet slipper du för mycket godis som ger energi åt redan hypade barn. Lägg gärna godiset i en fin påse som också matchar kalasets tema. Med ganska små medel kan du skapa ett perfekt tema-kalas.