Vid behov av en hjälpande hand

Vare sig du bor i lägenhet eller egen husfastighet finns det nästan alltid något som behöver göras i hemmet, alternativt något du skulle vilja förverkliga, men som du aldrig tycks finna varken tid eller ork till att ta itu med. Som tur är finns det nästan alltid hjälp att få. Problemet är bara att det oftast är dyrt att anlita arbetskraften och precis som vid brist av tid, kan även ekonomin ofta komma i vägen för dina drömmar om förändring.

Städ

Det vi denna gång därför vill tipsa om, är en sida som hjälper dig med allt detta och mycket mer! Känner du till exempel att städning är allt du får ägna kvällarna åt kan du snabbt och enkelt dra iväg en offert angående städning hos bidley.se och låta aktörerna på marknaden kriga som vargar över jobbet. Sidan fungerar nämligen på det viset att den förmedlar tjänster som utlyses över internet och låter sedan en auktion avgöra vem som blir den lyckliga vinnaren av just det jobbet. På det viset styr automatiskt marknaden prisbilden och det kan rent av göra det till ett nöje att övervaka vad vald tjänst kommer kosta dig.

På Bidley kan du söka efter nästan vad som helst och få en hjälpande hand som nappar på din förfrågning. Sidan är dessutom gratis för privatpersoner så tveka inte att göra ett första test redan idag!

För de företag som väljer att använda sidan tar man inte ut några fasta utgifter överhuvudtaget, utan nöjer sig istället med att månadsvis fakturera för de tjänster som ditt företag brukat. Med andra ord, ingen aktivitet, lika med ingen kostnad.

Bidley ser också till att kolla upp de företag som är intresserade av att medverka på sidan så att de både innehar en F-skattsedel, finns registrerade för moms och att de saknar skulder hos kronofogden.