Lägenhetsbyte

Har familjeförhållandena förändrats så att du känner att du behöver byta lägenhet? Har ni blivit fler eller har ni blivit färre? Det kan vara så att ni behöver en större lägenhet för att ni väntar tillökning eller så är ni i det läget att barnen flyttat hem ifrån och den lägenhet ni bor i är i största laget.

Att göra ett lägenhetsbyte kan vara en stor omställning och att byta bostad kan vara både nyttigt, behövligt och roligt. Det kan vara skönt att få städa ur ordentligt och röja bland sina prylar och bestämma vad som ska med till den nya lägenheten och vad som kanske ska säljas på loppis eller kastas.

En klar fördel kan vara att använda sig av samma mäklare vid försäljning och köp men det är inte alltid att det fungerar. Men om ni letar efter lägenhet och hittar en mäklare som har den lägenhet ni känner att ni är ute efter så går det ju att kolla om samma mäklare är intresserad av att sälja er lägenhet.

I de bästa av världarna så går allt enligt planerna och ni hittar en köpare till er lägenhet i samma veva som ni hittar en lägenhet ni vill köpa så att det bara är att flytta till den nya och de nya tar över er gamla lägenhet.