Varmt och skönt i badrummet

bathroom

Om man inte bygger ett nytt hus och har möjlighet att lägga golvvärme i alla rum så kan man lyxa till det i det hus man har och få det varmt och skönt i badrummet till att börja med. Det är framförallt skönt när man precis klivit upp att gå in på ett varmt och skönt golv i badrummet.

Att renovera ett badrum kanske inte är något man gör själ om man inte är väldigt händig. Det finns flera duktiga hantverkare att vända sig till om man har för planer att renovera sitt badrum och installera golvvärme i detta. Idag så finns det också vattenburen golvvärme som är relativt enkelt att installera. Ett plant och stabilt underlag är vad som krävs för att kunna installera vattenburen golvvärme.

Se till så att alla krav som finns för badrum uppfylls oavsett om du gör det själv eller anlitar hantverkare som gör det. Anlitar man hantverkare så kolla upp så de är auktoriserade på just våtrum för att säkerställa att det blir ordentligt gjort efter de branschråd som finns. Om du tänker göra jobbet själv så kolla upp med försäkringsbolaget först innan du sätter igång med badrumsrenoveringen. Följer man de regler som är uppsatta för våtrum så kan det räcka för försäkringsbolaget, men som sagt kolla upp först så du är på den säkra sidan.