Vårsysslor som husägare

Som husägare så vet man att våren medför sig en hel del arbete utomhus. Det gäller att planera detta och ta sig tid för att få till allt utomhus som behöver göras. Vårsysslor som husägare är något som återkommer varje år och man kanske har rutinen att hålla på med detta.

Fixa med trädgården

Skriv gärna ner på papper på saker som måste genomföras. Oavsett om det är saker som behöver göras på huset eller om det är att snygga till trädgården. Om vädret tillåter så ta en hel helg för att hålla på. Man hinner relativt mycket på en helg om man planerat väl. Se till så att så många som möjlig av familjen är med och hjälper till. Ju fler ni är desto fortare går det.

Fixa med huset

Är det större projekt med exempelvis husfasaden så är det viktigt att ni planera detta än mer. Ska den målas så kan en byggställning hjälpa till och göra jobbet med husmålningen mycket säkrare och det kommer att gå fortare med denna ställning uppe. Kolla in vilket väder det kommer att bli framöver och boka in målning av fasaden om det kommer att vara uppehåll. Bjud in släkt och vänner till ett målarparty så kanske ni hinner måla huset på en helg.