Annorlunda inredningsdetaljer

inrednings detaljer
Shabby chic och New English är två riktigt trevliga inredningsstilar som dock har blivit allt mer regel än undantag och individualisimen i detaljer är snart ett minne blott. Men det finns gott om andra inredningsstilar och annorlunda inredningsdetaljer att välja bland för att skapa den egna stilen.

För den som vågar ta språnget ut från det “normala” finns det hur många möjligheter som helst att skapa en alldeles egen stil i sitt hem och det behöver inte handla om en hel inredning utan det är ju detaljerna som gör helheten.

Varför inte ta bort skåpet under handfatet och montera in en snygg gammal cykel i stället som agerar både hållare till handfatet liksom handdukshållare. Genom att byta ut blandare i dusch och på handfat till koppar eller rosé, kan du enkelt få till en exklusiv känsla med en annorlunda touch.

För dig med mycket utrymme och två våningar kanske en rutschkana kan vara den optimala inredningsdetaljen och blir med all säkerhet snackisen bland dina vänner. Vem skulle inte vilja kunna agera barn på nytt och slänga sig ut på en slingrande färd som hissar i magen.

För den som känner sig lite blygsammare men ändå vill vara annorlunda hittar vi inredningsdetaljer som kunde passat in hos jägaren. Djurhuvuden att sätta på väggen, men sydda i tyg och stoppade.

Genom att följa din egna stil och välja detaljer som tilltalar din personlighet går det sällan fel. Det någon annan trivs med kan kännas helt fel för dig, så våga gå din egna väg.