Inred med liten budget

Att inreda sitt hem är ett arbete, eller ett nöje som aldrig egentligen tar slut. Trender kommer och går, vi tröttnar på det vi vill ha och vill ha nytt. Något som kan ta slut däremot, det är pengarna.

Därför så ska denna artikel ge dig ett par snabba tips på hur du kan göra för att komma undan lite billigare. Kanske är detta även ett bra tips till den som har en inredningstokig sambo som tycker om att inreda, bara lite för mycket.
Handla på Rea

Rea på nätet

Ur sin kontext så är meningen “rea på nätet” en smula otydlig, men vi skall förklara. Om man handlar mycket till hem och inredning och inte har ett kreditkort utan begränsningar så är det smart att kolla på nätet först innan man köper något i butik.

Dels så finns förstås dom stora prisjämförelsesajterna där man kan titta, men det finns också sidor som samlar massor av rea-erbjudanden som finns hos olika e-handlare. Alltidrea är en sådan sida, och passande nog för denna artikel så har man en kategori på sidan som heter just “Hem och Inredning”. Så där kan vi rekommendera ett besök om du vill hitta dom bästa priserna. Second hand

Inte att förglömma är förstås second hand-butiker som brukar finnas i de flesta städer och större orter. Om inte alltid, men ofta så finns det något som andra inte längre behöver som faller dig i smaken. Ibland är det även så lyckosamt att man i second hand-butiker hittar saker som inte längre säljs av dom stora inredningskedjorna. På denna sida hittar du en lista över butiker samt kan läsa mer om varför det är bra att handla på second hand.