Få hjälp med din flytt utomlands

Att flytta utomlands är ett äventyr och du ser säkert fram emot flytten med spänning och entusiasm. Men när det väl börjar närma sig för flytten kanske du blir mer och mer oroad över alla praktiska bitar. För det är mycket att tänka på. Du ska anmäla till skatteverket, försäkringskassan, säga upp avtal, med mera. Dessutom, hur ska du få med dig alla dina saker.

Mycket att tänka på

När du flyttar utomlands är det som sagt mycket att tänka på. Hur du ska frakta alla dina saker behöver dock inte vara någon av dessa saker. Dessutom kan du få dra av upp till 50 procent av kostnaden med hjälp av RUT-avdraget för flytt inom EU. Så bekymra dig bara över det du behöver bekymra dig över. Ta hjälp när du kan och behöver.

Låt proffs sköta frakten åt dig

Det finns smidiga lösningar som gör att du kan släppa en stor sten från dina axlar. Varför bära den när det finns proffs som kan bära den åt dig? Med QPL Transport får du erfarna proffs som tar ansvar för hela transporten, med försäkringar och tillstånd på plats, och som ser till att dina tillhörigheter kommer fram på ett säkert sätt.