Få ihop livspusslet

För att få ihop livspusslet så gäller det att man planerar och skapar de förutsättningar som behövs för att få allt att gå ihop. Livet som består av en massa beståndsdelar kräver att man lägger bit för bit i pusslet och ser till så att allt blir så bra som det bara kan bli.

Det är inte alltid man lyckas och man behöver inte bli bedrövad för detta utan det gäller att ta nya tag och fortsätta att leva det liv som man lever. För att allt ska bli så bra som man önskar så kan det det kräva vissa förändringar i livet. Det kanske gäller att man ändrar på sina rutiner, det kan vara allt från om du bor i Uppland att skaffa hemstäd från Uppsala för att få mer tid för annat. Genom att planera om sin tid så kanske det blir annat man kan hinna med.

Genom att prioritera vad man gör så kan det också bli tid över från annat. Sätt er ner och prata om vad som är viktigt och vilka aktiviteter som kanske kan avslutas för att ge mer tid å det som är mer intressant. Dygnet har bara 24 timmar och fritiden kan vara begränsad för oss alla. Det gäller att vi verkligen känner glädje i det vi gör då vi är lediga. Ja, det är viktigt att vi känner glädje i det arbete vi gör dagtid också. Prioritera rätt så kommer ni att uppleva att det finns mer tid.