Installera en smidig elbilsladdare i ditt hem

Allt fler svenskar köper eller vill köpa en elbil. Många tänker kanske inte på att skaffa en elbilsladdare samtidigt. Att helt förlita sig på offentliga laddstationer kan dock bli besvärligt. Därför är en elbilsladdare i ditt hem en smart lösning.

Kostnadseffektivt med hemmaladdare

Att behöva planera din körning efter var offentliga laddstationer finns tillgängliga kan lätt förta friheten med just en elbil. Men med en elbilsladdare för hemmabruk kan du alltid känna dig trygg. Det är en smart lösning för att alltid kunna starta dagen med ett fulladdat batteri i din bil. Du behöver inte oroa dig över att elen ska ta slut, eller att du inte ska hitta någonstans att ladda på vägen. En trygg, säker, snabb och kostnadseffektiv laddlösning hjälper dig dessutom att undvika riskerna med att ladda via ett vanligt vägguttag, något som Elsäkerhetsverket avråder ifrån.

Enkel installation

Du kan installera din elbilsladdare för hemmet både i ditt garage och utomhus. Ditt elbilsägande blir smidigare eftersom underhåll och drift är enklare med hemmaladdare.

Det är inte alls komplicerat att installera en egen laddare i hemmet till din elbil. Hos Sekraft kan du boka en gratis konsultation direkt online för ditt laddprojekt. Hjälpen finns bara ett klick bort, så vad väntar du på?